Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Vi erbjuder

Design & Dekoration
I detta paket tar Fest & Bröllopsagenturen ett helhetsansvar för både design och dekoration. Ni kan luta er tillbaka och bara njuta av det kommande arrangemanget.

Vi börjar med en konsultation för att lära känna er och era önskemål samt lokalens utformning. Allt för att göra designen så unik och personlig som möjligt. Efter vårt första möte tar vi fram ett förslag på stil, tema, färger, material och dekor utefter er budget.

Vi sköter även alla inköp av t.ex. blommor, dekorationsmaterial, ljus, dukar och övrigt tyg. Vi bokar allt hyrgods och håller kontakten med övriga leverantörer gällande dekorationen såsom grafiska designers och tryckerier. Bland våra samarbetspartners finns blomsterdesigners, uthyrningsföretag, grafiska designers, tryckerier, ljus och ljudtekniker, scenbyggare o.s.v.

Fest & Bröllopsagenturen ser till att dekorationen sätts upp och plockas ner samt sköter kommunikationen med festlokalen angående detta.

Pris: Från 20.000 Skr, begär offert

Designkonsultation
Om ni vill sköta det praktiska själva men behöver hjälp med att ta fram en lämplig design, passar en konsultation. Vi börjar med ett möte för att lära känna er och era önskemål samt lokalens utformning, allt för att göra designen så unik och personlig som möjligt.

Efter vårt första möte tar vi fram ett förslag på stil, tema, färger, material och dekor utefter er budget. Vi levererar även förslag på inköpsställen eller uthyrningsföretag.

Pris: Från 3.000 Skr, begär offert

Dekorationsmaterial
Fest & Bröllopsagenturen kan erbjuda uthyrning av visst dekorationsmaterial i samband med att vi ansvarar för att dekorera.