Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Invigning

Invigning, ett ord som andas förväntan av något speciellt.

Har ert företag en invigning att fira? Vi tar fram ett helhetskoncept och en röd tråd för hela arrangemanget utifrån era önskemål. Varför inte passa på att berätta er historia, era framtidsvisioner eller något annat ni vill förmedla genom ett arrangemang som berör alla sinnen.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Det är många områden man skall tänka på för att få den där totalupplevelsen, som exempelvis underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna osv. Alla detaljer är lika viktiga för ett perfekt helhetsintryck. Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, eller varför inte förvandla era egna lokaler, ett konferensrum, lager eller verkstad, till en fantastiskt läcker festlokal.

Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier. Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och er budget. Bjud in till upplevelser som stärker gemenskapen och ökar framgångarna.