Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Kick off

Dra igång det nya projektet med upplevelser som engagerar och stärker gemenskapen, samtidigt som ni har roligt tillsammans.

Varför inte laga läckra praliner tillsammans under ledning av en duktig konditor som guidar er genom hela processen. Pralinerna får ni naturligtvis ta med er hem, paketerade i en vacker presentask.

Bli bartender för en kväll och lär er blanda drinkar som Tom Cruise i filmen Cocktail. Naturligtvis smakas de av under mingel med tilltugg. Efteråt står en god middag uppdukad, redo att intas. Eller bara njut av god mat, underhållning och ett intressant seminarie i en passande miljö. Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, eller varför inte förvandla era egna lokaler, ett konferensrum, lager eller verkstad, till en fantastiskt läcker festlokal.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna o.s.v.

Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga. Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier.

Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.