Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Kundträff

Träffa era B2B kunder i en avslappnad miljö där ni kan presentera er väg framåt och era idéer för framtiden. Bjud in till inspirerande diskussioner om hur ni kan dra nytta av varandras verksamheter samtidigt som ni lär känna varandra på ett annat plan.

Krydda med annorlunda happenings, god mat och härlig underhållning. Varför inte låna lite brittisk charm och tradition och njut av traditionellt Afternoon tea. Serveringspersonalen rullar fram tevagnen uppdukad med läckerheter. Sedan är det bara att frestas och välja.

Bjud era slutkunder på något extra, gott tilltugg med fantastisk underhållning, samtidigt som ni lanserar er produkt i rätt miljö. Vi hjälper er att tänka utanför ramarna och lyfter fram er produkt på ett unikt sätt. Låt era kunder bli era främsta produktambassadörer.

Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, eller varför inte förvandla era egna lokaler, ett konferensrum, lager eller verkstad, till en fantastiskt läcker festlokal. Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna o.s.v.

Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga. Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier.

Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.