Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Personalfest

Pyssla om er personal och visa hur mycket ni uppskattar dem. Bjud dem på upplevelser som engagerar och stärker gemenskapen, samtidigt som ni har roligt tillsammans.

Kanske passar en glamorös casinokväll med James Bond-tema, kryddat med annorlunda happenings i spännande miljö. Färdas tillbaka i tiden och upplev en bit av det historiska Sverige, medeltiden, stormaktstiden eller varför inte pröva på herrgårdslivet vid förra sekelskiftet. Upplev historiens vardag och fest med roliga aktiviteter, tidstypisk mat och klädsel.

Spendera en dag i Orienten med Scheherazades berättelser ur Tusen och en natt. Orientalisk dans, mat och dekoration, ja vad mer kan man önska? Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, eller varför inte förvandla era egna lokaler, ett konferensrum, lager eller verkstad, till en fantastiskt läcker festlokal.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna o.s.v.

Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga. Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier.

Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget. Bjud in till upplevelser som stärker gemenskapen och ökar framgångarna.