Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Produktlansering

Bjud era kunder på något extra, mingel med tilltugg, fantastisk underhållning samtidigt som ni lanserar er produkt i rätt miljö. Vi hjälper er att tänka utanför ramarna och lyfter fram era produkter på ett unikt sätt.

Låt era kunder bli era främsta produktambassadörer.

Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, varför inte en biograf, en fabrikslokal eller ett slott, eller förvandla era egna lokaler till en fantastisk festlokal.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna o.s.v. Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga.

Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier.

Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.

Bjud in till upplevelser som stärker gemenskapen och ökar framgångarna.