Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Teambuilding

Pyssla om er personal och visa hur mycket ni uppskattar dem. Bjud dem på upplevelser som engagerar och stärker gemenskapen, samtidigt som ni har roligt tillsammans.

Varför inte ta med gänget och bli actionhjältar för en dag genom att prova på hur det är att arbeta som stuntman. Efter dagens strapatser passar det bra med en rejäl måltid medans ni diskuterar dagens upplevelser.

Känn er som Agatha Christie's Miss Marple eller Hercule Poiroit och lös ett mordmysterie ihop? Kluriga ledtrådar binds samman och sakta nystas mysteriet upp. Vem talar egentligen sanning och vem är den skyldige? Allt i en passande miljö med god mat och underhållning framåt kvällen.

Upplev Vilda Western med ridning, lite skottlossning och avsluta dagen med en saloonrunda. Allt i en tidstypisk miljö.

Förhöj upplevelsen genom att använda en oväntad lokal, eller varför inte förvandla era egna lokaler, ett konferensrum, lager eller verkstad, till en fantastiskt läcker festlokal. Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom underhållningen, musiken, maten, dekorationen, ljussättningen, transporterna o.s.v. Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga. Vi är er samarbetspartner med de lokala, nationella och internationella kontakterna som gör allt för att överträffa era förväntningar.

Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier. Alla paket skräddarsys, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.

Bjud in till upplevelser som stärker gemenskapen och ökar framgångarna.