Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Damklubben

En tid att umgås och ha roligt tillsammans! Har ni undrat hur det går till att laga fantastiska praliner? Här får ni handfasta tips av en duktig konditor som guidar er genom hela processen. Pralinerna får ni naturligtvis med er hem, paketerade i en vacker presentask.

Bli bartender för en kväll och lär er blanda drinkar som Tom Cruise i filmen Cocktail. Naturligtvis smakas de av under mingel med tilltugg. Efteråt står en god middag uppdukad, redo att intas. Ha ett underklädesparty där ni i lugn och ro får prova underkläder och äta en god buffé i en fin miljö.

Låt vår stylist hjälpa er ta fram er stil och tipsa om hur man klär sig bäst utefter den kropp man har. Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut.

Börja helgen med aktiviteter, en god middag och en krogrunda. Dagen efter åker ni till ett slott eller en herrgård och slappnar av med afternoon tea. Bada tunna, ta en vinprovning med efterföljande middag och ha det underbart gott!

Vi skräddarsyr alla paket, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.