Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Förnya löftena

En underbar tanke där man får möjlighet att visa varandra uppskattning på ett romantiskt och omtänksamt sätt. Att förnya löftena är en stark trend som inte är så dum. Kanske ni var väldigt unga när ni gifte er och hade inte möjlighet till det stora vackra bröllopet ni alltid önskat er. Då kan man ta tillfället i akt och göra det precis så som man ville ha det. Kanske ni hade en stor brakfest som var fantastiskt rolig och som ni vill uppleva igen!

Varför inte förnya löftena i romantiska Italien? Ni säger ja till varandra ännu en gång i ett varmt, soligt Italien. Ni äter god mat och får en härlig semesterresa samtidigt som ni firar tillsammans med släkt och vänner.

Ta en weekend och förnya löftena på ett slott eller en herrgård med en fantastiskt god middag och en härlig fest. Dagen innan minglar ni med släkt och vänner under avslappnade former med exempelvis grillat, bada tunna, paddla kanot eller bara slappna av med ett glas vin eller en öl.

Förnya löftena på en klippa med en härlig middag i mysig skärgårdsmiljö.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni bara kan njuta. Vi skräddarsyr alla paket, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.