Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Möhippa

En tid att umgås och ha roligt tillsammans. Det är inte bara den blivande bruden som ska ha roligt utan även alla ni som är med och uppvaktar henne. Tillsammans planerar vi en fantastisk dag eller varför inte en hel weekend. Vi kan ordna i stort sett vad ni vill.
.
Har ni undrat hur det går till att laga fantastiska praliner? Här får ni handfasta tips av en duktig konditor som guidar er genom hela processen. Pralinerna får ni naturligtvis ta med hem, paketerade i en vacker presentask.

Bli bartender för en kväll och lär er blanda drinkar som Tom Cruise i filmen Cocktail. Naturligtvis smakas de av under mingel med tilltugg. Efteråt står en god middag uppdukad, redo att intas.

Varför inte ordna ett underklädesparty där ni kan köpa sexiga underkläder till den blivande bruden i present.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut. Ni kanske vill börja helgen med att slappna av på ett slott eller en herrgård med afternoon tea. Bada tunna, ta en vinprovning med efterföljande middag och ha det underbart gott!

Dagen efter blir fylld med aktiviteter för er och den blivande bruden med avslut på krogen. Vi skräddarsyr alla paket, därför finns det inga fasta priser. Vi diskuterar alltid fram de alternativ som passar er bäst utefter era önskemål och budget.