Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 
Auktoriserad Bröllopskoordinator

Er Bröllopskoordinator

Med Fest & Bröllopsagenturen blir varje arrangemang unikt!

I vårt team finns det två auktoriserade bröllopskoordinatorer vilket ger er en extra säkerhet då det alltid finns en uppdaterad kollega som tar över ifall något skulle hända just er koordinator. Vi har även väldigt lojala assistenter som vi tar in vid behov. Vi har absolut tystnadsplikt!

Fest & Bröllopsagenturen arbetar inte med provisioner vilket garanterar att vi alltid rekommenderar de leverantörer vi tror passar er bäst utefter era önskemål och budget.

Varför behöver ni vår hjälp om exempelvis festlokalen redan har en koordinator? Tänk på er bröllopskoordinator som er personliga projektledare som är exceptionellt bra på att se helheten kring er stora dag, en som ser smidiga övergångar i alla delar under bröllopsdagen.

På ett strukturerat och kreativt sätt kommer vi vara som spindeln i nätet där vi håller ihop alla delarna. Vårt jobb som konsulter är att hålla er uppdaterade med de senaste trenderna och idéerna och vi guidar er genom de etikettsfrågor som behöver extra uppmärksamhet.

Vi strävar alltid mot att få en mycket god relation till vårt brudpar, liksom era familjer och vänner. Alla som är inblandade i er speciella dag och på något sätt involverade i planeringen behöver extra uppmärksamhet.

När vi åtar oss nya brudpar är vårt mål att alltid skapa ett arrangemang som överträffar alla förväntningar!

Camilla Haraldsson
 
Professional Bridal Consultant Bröllops Akademin