Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 
Auktoriserad Bröllopskoordinator

Om oss

Fest & Bröllopsagenturen består av Malin och Camilla.
De har båda lämnat bra karriärer för att uppfylla sin passion för bröllop och event. De brinner för att arbeta med människor och med arrangemang som uppfyller och överträffar kundernas visioner.

Malin och Camilla har bland annat erfarenhet från projektledning, verksamhetsutveckling och kundrelaterade tjänster. Denna samlade kunskap har gjort dem extremt noggranna, och tillsammans med deras koordinatorsutbildningar är det en bra grund för att kunna ta sig an ett så viktigt projekt som det är att hjälpa någon planera ett speciellt tillfälle. Med en oklanderlig service fungerar de som era projektledare, bollplank och ibland ekonomiska rådgivare och de gör allt för att ni som kunder ska bli nöjda. Tillsamman skapar ni en av de bästa dagarna i ert liv.

Camilla
Camilla är gift och har två barn, en flicka och en pojke.
På ett mycket kreativt sätt går hon genom livet med den fasta övertygelsen att ingenting är omöjligt. Camillas förmåga att behålla lugnet i de mest stressfulla situationer får hennes kunder att känna sig totalt bekväma och avslappnade.

Camilla har en koordinatorsutbildning inom den amerikanska branschorganisationen ABC (Association of Bridal Consultants), där hon är Professional Bridal Consultant. Hon har också en koordinators-utbildning inom den svenska branschorganisationen BRAK (Bröllopsakademin i Norden) där hon är Auktoriserad Bröllopskoordinator. Camilla har även utbildning inom inredning.

Malin
Malin är gift och har en dotter.
Malin vill gärna se det positiva i allt. Hennes bubbliga, entusiastiska personlighet får ofta människor att le.
Hennes förmåga att alltid behålla lugnet får hennes kunder att känna sig lugna och trygga. Malin har en koordinatorsutbildning inom den amerikanska branschorganisationen ABC (Association of Bridal Consultants), där hon är Wedding consultant. Hon har också en koordinators-utbildning inom den svenska branschorganisationen BRAK (Bröllopsakademin) där hon är Auktoriserad Bröllopskoordinator.
 
Professional Bridal Consultant Bröllops Akademin