Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 
Auktoriserad Bröllopskoordinator

Vi erbjuder

Vårt team hjälper er att få en av de bästa dagarna i ert liv där ni kan slappna av och känna er som gäster på ert eget bröllop.

Som er bröllopskoordinator assisterar vi med allt från att bara komma igång med planeringen till att ta hand om varje liten detalj. Vi kan anlitas när som helst under bröllopsplaneringen.

Det är viktigt att ni känner förtroende för oss, därför har vi alltid ett första kostnadsfritt möte med er.

Våra paket:

Diamant
Diamant är en totallösning där ni vill att vi tar hand om hela planeringen in i minsta detalj. Vi har flera personliga möten med er så att vi kan lära känna er som par. För oss är det viktigt att förstå era tankar, era högsta önskningar, er vision. Detta för att kunna skapa ett arrangemang som både ni och era gäster kommer att minnas för all framtid.

Vi rekommenderar leverantörer baserat på er budget och era önskemål. Tillsammans går vi igenom era valmöjligheter och vi följer med er för att träffa leverantörer när så önskas. Ni gör de slutgiltiga valen.

Vi håller er kontinuerligt uppdaterade om vad som händer. På så sätt har ni full kontroll på er budget och de beslut ni tagit. Ni har obegränsad tillgång till mail och telefon, vi svarar alltid så fort vi kan.

På bröllopsdagen ingår 10 timmar då en bröllopskoordinator samt en assistent finns på plats för att se till att allt flyter på som det ska. Ni får exklusiv uppmärksamhet på er stora dag.

Pris på begäran

Smaragd
Smaragd är ett delpaket där vi tar hand om detaljplaneringen, men ni väljer att sköta vissa delar själva. Det ingår flera personliga möten. Det är viktigt för oss att lära känna er för att kunna rekommendera rätt upplägg och leverantörer för ert unika arrangemang.

Vi håller er kontinuerligt uppdaterade så att ni har full kontroll på både budget och de beslut ni fattat. Vi rekommenderar passande leverantörer baserat på er budget och era önskemål. Tillsammans går vi igenom era valmöjligheter och vi följer med er för att träffa leverantörer när så önskas. Ni gör de slutgiltiga valen.

Ni har obegränsad tillgång till mail och telefon, vi svarar alltid så fort vi kan.

Pris på begäran

Opal
Opal är ett litet paket där ni väljer att sköta allt det praktiska själva. Ni vill bara ha lite hjälp för att komma igång.

Ett personligt möte ingår. Vi går igenom strukturen i planeringen så att ni på bästa sätt skall kunna sköta detaljplaneringen själva. Vi rekommenderar passande leverantörer och hjälper er med funderingar som ni har.

Pris: 1.900 kr

Design & Dekoration av festlokal
Ni vill sköta hela planeringen själva men är väldigt måna om att festlokalen skall vara fin. Vi dekorerar åt er precis så som ni vill ha det. Ni kan se ett urval av dekorationer vi gjort under fliken "Design & Dekoration".

Pris på begäran
 
Professional Bridal Consultant Bröllops Akademin